0

Een ijsbad nemen in de tuin

Steeds vaker hoor ik: “een ijsbad nemen dat wil ik best wel eens proberen”. Eenmaal de stap genomen ben je meestal verkocht en kom je er vaak achter dat er een enorm voordeel aan het nemen van een koude bad zit. Je voelt je herboren, sterker, gezonder zijn enkele van de veel gehoorde opmerkingen. Dagelijks worden er in Nederland Wim Hof trainingen en workshops gegeven. Er zijn meer dan 140 gecertificeerde Wim Hof instructeurs alleen al in Nederland. Er vinden wekelijks Wim Hof trainingen plaats. Snel rekenend komen we al op een ruime 70.000 personen die het ijsbad induiken. De populariteit van het ijsbad is enorm en dat is niet voor niets, want nadat je eenmaal in het ijsbad hebt gezeten of een Wim Hof workshop hebt gevolgd wil je meer. Wij plaatsen juist om die reden steeds vaker een ijsbad in de tuin.

Dagelijks een ijsbad

Wekelijks of dagelijks het ijsbad in zonder ingewikkelde constructies met ijsblokjes is nu mogelijk met de Oso Polar. Ontdek de voordelen van het nemen van een ijsbad;  Een hogere alertheid, het aanmaken van bruin vet en het kwijtraken van overtollig vet, een betere immuniteit, een stijging van dopamine en serotonine, kortom voordelen genoeg. Op basis van een 500 liter (gebruikt) wijnvat is er een ijsbad wat continue regelbaar is op 3 tot 10 graden. Het eikenhouten ijsbad met eikenhouten trap in ideaal in de tuin. Zomer en winter ijskoud water en een prachtig object in iedere tuin of op ieder terras. Ook een boost aan je gezondheid geven? Boek eens een workshop bij 1 van de gecertificeerde Wim Hof instructeurs of neem eens een kijkje op de locaties waar een Oso Polar ijsbad staat.

Een ijsbad bij het fitness centrum

Steeds meer fitness centra ontdekken de voordelen van een ijsbad, dus maak ook jouw fitness trainer eens attent op de mogelijkheden van een ijsbad. Gebleken is dat na een intensieve sportprestatie het nemen van een ijsbad gezond is. Spieren ontspannen sneller en verzuring treed minder snel op. Het is niet voor niets dat er in de kleedruimtes van professionele sportverenigingen steeds vaker ijsbaden verschijnen.

Een ijsbad houdt je jong!

Het nemen van een ijsbad zorgt ervoor dat het glutathion in je lichaam wordt verhoogd. Dit is een van meest krachtige anti-aging stofjes in ons lichaam. Glutathion komt bijna in alle lichaamscellen in een hoge concentratie voor en behoort tot de belangrijkste antioxidanten in het lichaam. Wanneer we ouder worden neemt het aandeel glutathion in ons lichaam af. Reden genoeg om eens een ijsbad te nemen en aandeel glutathion te laten toenemen.

Wil je de voordelen van het nemen van een ijsbad ook eens ervaren? Neem dan contact op of meer informatie.