Word jij ambassadeur van IJsbad-kopen.nl?

Ben jij een ijsbad professional, ademcoach of Wim Hof trainer en begeleid je gebruikers bij het nemen van een ijsbad? Wil je de Oso Polar promoten of gebruiken met jouw cliënten om hen te helpen en te overtuigen wat het nemen van een ijsbad kan betekenen voor hun gezondheid? Word dan ambassadeur van de Oso Polar en verdien commissie op elk door jouw verkochte Oso Polar.

Volg onderstaande link.  We sturen je dan een email met instructies en jouw persoonlijke affiliate link.

8% Commissie

Bij IJsbad-kopen.nl willen we het je makkelijk maken. Adviseren, helpen en begeleiden bij het nemen van een ijsbad zal jouw klanten naar een betere gezondheid helpen. Help ons om onze missie te verspreiden en meer tevreden gebruikers van een Oso Polar ijsbad te verwelkomen. Ondertussen ontvang jij 8% commissie als iemand een complete Oso Polar besteld via jouw affiliate link.

Geef iets gratis

Je kunt jouw klant een thermometer, een waterslang o.i.d. geven om hem of haar over de streep te halen. Bied jouw klant een deelname aan bij een workshop om alles nog eens te herbeleven of begeleid hem thuis bij zijn nieuwe ijsbad.
Gebruik hiervoor jouw persoonlijke affiliate link. Gebruik hem in nieuwsbrieven, op social media of via jouw website.

Anderen helpen

Het nemen van een ijsbad heeft bewezen voordelen voor de gezondheid, het verlagen van stress, het verhogen van de immuniteit en het verlagen van ontstekingswaarden. Tienduizenden ijsbad beoefenaars weten dat inmiddels.
Help anderen te ontdekken hoe hun zelfherstellend vermogen enorme gezondheidswinst kan opleveren.

Ja, ik word ambassadeur van IJsbad-kopen.nl en wil de Oso Polar promoten

Wacht op goedkeuring

Iedere aanvraag wordt nauwkeurig en persoonlijk behandeld. We willen dat de aanbevelingen en aankopen goed en professioneel begeleid worden, we verwachten dat ook van onze ambassadeurs. Zij zijn allemaal professionals op het gebied van ademen en koudetechniek, coaching en begeleiding.

Blogs van IJsbad-Kopen.nl

voordelen ijsbadVitaliteit
20 mei 2024

Voordelen bij het nemen van een ijsbad

Voordelen bij het nemen van een ijsbad: Het gelukshormoon Bij het nemen van een ijsbad komt er adrenaline, het gelukshormoon dopamine en ontstekingsremmende corticoïden vrij,…
Over mindset en een ijsbad gesproken!Vitaliteit
25 maart 2024

Maarten van der Weijden en Polarboost

Over mindset en een ijsbad gesproken! Maarten van der Weijden wordt tegenwoordig regelmatig ingehuurd als spreker op evenementen. Hij is actief bezig bent met de…
nervus vagus ijsbad polarboostVitaliteit
12 februari 2024

Nervus Vagus en het ijsbad

Nervus Vagus en het ijsbad Veel mensen vragen zich af waarom de Wim Hof-methode zo'n krachtig effect heeft op zowel de mentale als fysieke gezondheid.…