ijsbad kopen eindhoven

De kosten voor het Oso Polar IJsbad met hardhouten trap bedraagt Euro 4.950,00 excl. BTW
De kosten voor het Oso Polar IJsbad met een trap in de vorm van een wijnvat bedraagt Euro 4.500,00 excl.

U kunt er ook voor kiezen om het ijsbad zonder koeler maar met trap af te nemen. Op het ijsbad zitten dan alle aansluitingen voorbereid. Een ideale oplossing om te starten met ijsblokken en later de koeler aan te schaffen. De prijs voor een compleet voorbereid ijsbad van 450 liter bedraagt Euro 1.033,06 excl. BTW. (1.250 inkl. BTW)

Nadat je bestelling is ontvangen nemen we contact op en ontvangen we graag het exacte adres waar de Oso Polar mag worden geleverd. Graag vernemen we dan welke versie van de Oso Polar u wilt bestellen.
De afleveringskosten voor het complete ijsbad met trap en koeler bedragen Euro 195 excl. BTW in Nederland en Belgie in een straal van 150 km. rondom Eindhoven. Buiten deze straal levering op aanvraag. Voor de levering dient u er voor te zorgen dat er een minimale breedte van 1 meter is. (Deur, poort, garage, etc..) Deze ruimte hebben wij nodig om de Oso Polar bij u binnen of in de tuin te plaatsen. Wij plaatsen de Oso Polar niet op verdiepingen of badkamers, u dient hiervoor zelf zorg te dragen.